Tilmelding til bestyrelseskursus

Kære bestyrelsesmedlemmer i DHPU

DHPU vil gerne støtte klubbernes bestyrelsesarbejde og give mulighed for sparring på tværs. I inviteres derfor på et bestyrelseskursus i starten af efteråret og I bestemmer selv om I vil deltage på Sjælland eller i Jylland.

Tid: Lørdag den 30. september kl. 10-16
Sted: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Pris: Gratis for bestyrelser af foreninger af DHPU
Deadline: 28. august 2023 kl. 15.00

Tid: Lørdag den 7. oktober kl 10-16

Sted: Fasterholt Forsamlingshus, Ejstrupvej 4, 7330 Brande

Pris: Gratis for bestyrelser af foreninger af DHPU
Deadline: 28. august 2023 kl. 15.00

Kursusindhold
Vi skal tale om SKAL (tilsyn og forpligtelser), BØR (strategi) og KAN (hvordan bygger vi kultur og fællesskab) opgaver i en bestyrelse. Du skal lære, hvordan bestyrelsen understøtter at god compliance sikres igennem hele organisationen. Kurset er bygget op om teori og gruppearbejde, hvor vi tager udgangspunkt i relevante cases.

Klimatiltag

Vil vil gerne give støtte til klimatiltag som samkørsel og giver derfor tilskud til færge eller broafgift, hvis I fylder bilen med 4 personer.

Forberedelse inden kursusstart

Forud for kurset skal I have læst et grundlæggende materiale for kurset som skal give jer en fælles baggrundsviden. I finder materialet på hjemmesiden under “for klubber” og “bestyrelseskursus”, hvor materialet findes i to versioner, en fuld version med billeder (https://dhpu.dk/bestyrelseskursus-full/) og en version uden. Derudover findes øvrigt bestyrelsesmateriale, som I kan orientere jer i..

Vi ser frem til en hyggelig og lærerig dag.

NB. Er der behov for overnatning, er der mulighed for dette i MDK, mod en billig betaling.

Tilmelding foregår via nedenstående formular.

Deltagere