1831 fonde står klar til at støtte projekter i din klub

Vidste du godt, at mere end 1800 fonde udloder midler til foreninger og klubber inden for sport og motion?

Arbejdet med at søge fonde kan være en lang proces med skrivning af ansøgninger og udarbejdelse af projekter – men det kan være tid godt brugt.

Knap 2000 fonde udloder hvert år midler til frivillige foreninger og klubber hvis formål støtter op om sport og motion, formålene med fondene er mange, og der er sikkert mange fonde som støtter netop det projekt I har. Mangler I skoleudstyr, klublokaler eller måske et nyt spil, så er der rig mulighed for at søge midler til netop dette.

DHPU kan med sin fondspulje forhåndsgodkende op til 50.000,- til projekter som støtter op om vores strategi, og det kan være en stor hjælp, når I skal søge yderligere fonde.

Foruden de almindelige fonde har DIF og DGI i samarbejde med regeringen afsat 45 mill. kroner til projekter i de danske idrætsforeninger, og nogle af vores kluber har allerede fået tilsagn om midler. Bla. har Parafun i Jylland modtaget 23.000,- til indkøb af nyt udstyr og PG-Klubben har fra Køge Kommune kørt et ungdomsprojekt og fået 50.000,- til indkøb af nyt udstyr.

Du kan b.la. finde alle fonde på Legatbogen.dk