Nyhedsbrev september 2022

Kvindeevent

DHPU inviterer alle kvindelige piloter til inspirationssamling d. 1. oktober kl. 10:00-16:00 på Værløse Flyveplads. Eventet fokuserer på at samle kvindelige piloter til erfaringsudveksling, fællesskab og flyvning (såfremt vejret tillader). DHPU sørger for forplejning i løbet af dagen og deltagelse er gratis for medlemmer af DHPU. Invitationen er bl.a. sendt ud til alle klubber og på facebookgruppen “Kvindelige piloter i Danmark”. Hvis du er kvindelig pilot og endnu ikke medlem af gruppen, så finder du gruppen ved at trykke på knappen herunder.

Kender du en pige/kvinde, som kunne være interesseret i vores sport, så er hun også velkommen!
Tilmeldinger modtages på mail til rka@dhpu.dk. Jeg håber vi ses! Mvh Rune

Informationsmøde for klubinstruktører i DHPU vedr. ulykken på Lindtorp Flyveplads

Alle klubber var inviteret til at deltage med chefinstruktør/instruktører til Informationsmøde vedr. ulykken på Lindtorp Flyveplads d. 24. juni. Formålet var at give klarhed over processen fra ulykkesstart, henover undersøgelseskommissionens arbejde, til beslutning i bestyrelsen og overdragelse af sagen til Trafikstyrelsen.

Bestyrelsen vil gerne takke for det store fremmøde og engagement fra instruktørgruppens side. Der blev fokuseret på læring fra denne tragiske oplevelse og der var bred enighed om, at vi skal udvise tillid til hinanden og vores uddannelsesprogram.

Højerup Kirke på Stevns er på FlyveStedsOversigten

Det er en glædelig nyhed at vi gennem dialog med lodsejer ved Højerup Kirke på Stevns nu igen kan lette og lande på matriklen. Læs mere i FlyveStedsOversigten.

Hændelsesindrapportering

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er rapporteringsmulighed på hjemmesiden fuldt funktionel nu. Hændelsesrapporter er et vigtigt redskab i sikkerhedsarbejdet, og vi opfordrer derfor til at indberette oplevede hændelser. HUSK: det er anonymt og formålet er læring.

Alle former for hændelser kan indberettes, stort som småt – og vi ved, at der er mange rubrikker, men derfor er det også vigtigt at påpege, at man kun behøver udfylde de felter, som er relevante og nødvendige for at beskrive hændelsen.