Årets sidste nyhedsbrev

Kære Hangglidere og Paraglidere.

Et år går på hæld og vi vil give den sidste omgang nyheder fra DHPU herunder.

Det nye administrationssystem er i drift, der arbejdes videre med udviklingen af det og vi tager hul på fase to-funktionerne som noget af det første i det nye år, hvilket vi glæder os meget til.

Vi afholdt et event for Trin4 piloter med fokus på hvordan man kommer videre i sin pilotuddannelse efter man har opnået Trin4 og hvad der ligger og venter af fantastiske oplevelser når man tager det næste Trin i uddannelsen. Det var et supergodt event med gode foredrag fra meget dygtige piloter. Vi arbejder på at afholde flere lignende events i 2023.

Der er nyt fra U-Spacearbejdet, der, kort sagt skal udvikle mulighederne for, at droner og bemandede luftfartøjer kan benytte samme område af luftrummet. I dag skal droner og bemandede luftfartøjer flyve i adskilte zoner, hvilket kan hæmme hang- og paraglideres frihed i luften. Peter Starup deltog ved et møde indkaldt af Trafikstyrelsen, hvor U-Space var omdrejningspunktet – du kan læse mere om mødet og U-Space her (åbnes i PDF).

Det godkendte budget for 2023 og referatet fra budgetmødet d. 13. november 2022 ligger nu på hjemmesiden her.

Til sidst skal vi minde om at der er frist for indsendelse af forslag til repræsentantskabsmødet den første hverdag i januar 2023, hvilket falder på mandag d. 2/1 2023.

På vegne af DHPU-Bestyrelsen ønskes I alle en glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen Rune Kastrup Iken