VFR prøve, VFR undervisning og månedens klimaidé

VFR prøve og VFR undervisning

Næste VFR-prøve er tirsdag den 22. august kl. 17.00 og deadline for tilmelding til prøven er den 8. august kl. 12.00. Poul Dige tilbyder igen online-undervisning op til prøven, med egenbetaling på 100 kr. Undervisningen vil foregå over tre dage – den 5. august kl. 09-12, den 12. august kl. 09-13 og den 19. august kl. 09-12. For at tilmelde jer undervisning og VFR-prøve skal I gå ind på hjemmesiden under ”For piloter” og ”VFR-prøve”, hvorfra I kan tilmelde jer. I kan også blot klikke på linket: https://dhpu.dk/vfr-proeve/

Månedens klimaidé 

Vil du være med til at bidrage til at øge den grønne omstilling og sætte et mindre klimaaftryk? Måske du har en god idé til hvordan vi kan gøre det? Så tøv ikke med at skrive til Camilla på cac@dhpu.dk. Månedens bedste idé i juli/august kan vinde en trænings t-shirt og tre billetter til Sportstech Festival den 21. september i Hafnia Hallen i København. Du kan læse mere om Sportstech Festival her: https://www.difinnovationlab.dk/sportstech-festival-2023. Vinderen vil blive annonceret den 1. september på hjemmesiden, Instagram (dhpu1976) og på medlemsforum på Facebook.

Du kan læse mere om månedens klimaidé under hjemmesiden på ”Idebank til grønne tiltag”: https://dhpu.dk/idebank-til-groenne-tiltag/ hvor du også kan søge inspiration til grønne idéer.

Ferie

Til orientering holder Birgit i administrationen ferie i uge 34, 35 og 36. I de tre uger vil Emma og Keld i IKC tage sig af Birgits opgaver. I kan skrive på sekretariat@dhpu.dk eller ringe til Keld på 43262375. Camilla holder ferie i uge 33, 34 og er tilbage igen torsdag den 31. august i uge 35.

De bedste sommerhilsner, Camilla